BELIGGENHED

Musik i Hedeland finder sted i det naturskønne Hedeland Amfiteater, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene.

MAD OG DRIKKE

Du kan købe drikkevarer og mad på pladsen. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer. Følg med her på siden eller på Facebook, når vi i 2020 fortæller mere om, hvilke boder der vil være til årets koncerter.

PARKERING

Der vil være mulighed for parkering nær Hedeland Amfiteater. Info og kort kommer senere.

STÅ- OG SIDDEPLADSER

Der er både sidde- og ståpladser til koncerterne. Du finder ståpladserne foran scenen og siddepladserne på de forskellige niveauer i amfiteatret. Alle siddepladser er unummererede.

EGNE STOLE MÅ IKKE MEDBRINGES

Du må ikke medbringe egne stole - dem sørger vi for. Du er velkommen til at tage dit eget tæppe med, hvis du hellere vil sidde på dĂ©t.

HANDICAP OG TILGÆNGELIGHED

Til dårligt gående eller kørestolsbrugere er der reserveret pladser øverst oppe i amfiteatret. Hvis man som kørestolsbruger ønsker at sidde nede ved sceneområdet, så er det også en mulighed, men der kan være risiko for dårligt udsyn, da det er tilladt at stå i dette område. Spørg vores flinke frivillige - de står klar til at guide jer.
Der er handicaptoilet placeret sammen med de øvrige toiletter.

LEDSAGERBILLETTER

Hvis du har et ledsagerkort, har du mulighed for gratis at medtage en ledsager til koncerterne d. 22. og 23. august 2020. Ledsagerbilletter skal forudbestilles ved at skrive til billetter@htk.dk.

TOILETTER

Der er mobiltoiletter, urinaler og handicaptoilet på pladsen.

AFFALD OG SORTERING

Hjælp vores mange frivillige med at passe på vores dejlige natur. Brug de opstillede affaldsspande, der findes rundt omkring i mad- og drikkeområdet samt i amfiteatret.

BRUG FOR HJÆLP

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål på dagen, så tag endelig fat i vores dygtige frivillige. Du er også velkommen til at skrive til billetter@htk.dk, hvis du har spørgsmål op til koncerten.

BØRN TIL MUSIK I HEDELAND

Til Musik i Hedeland’s koncerter er der gratis adgang for børn under 3 år, ellers kræver det en alm. endags- eller partout-billet.

FYSISK BILLETSALG

Du kan købe billetterne fysisk på følgende adresse:

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

Billetkontorets åbningstider:
Onsdag: Kl. 10.00-15.00
Torsdag: Kl. 10.00-16.00

RETURRET

Køb af billetter til Musik i Hedeland er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge retur efter køb.

Hvis arrangementet er aflyst eller bliver flyttet til en ny dato, refunderer vi naturligvis billetter (minus gebyr). Refundering af billetter gælder i 14 dage fra datoen for det aflyste arrangement