FOLKEKLUBBEN

Folkeklubben udsendte 26. oktober 2018 deres fjerde album Sort Tulipan til massive roser samt en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark.

Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

SØREN HUSS

I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister med nyklassikeren "The Second You Sleep", og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn, senest i 2019, hvor han udgav albummet "Sort Og Hvid Til Evig Tid".

JUNG

Den danske indiepop-trio Jung, har på rekordtid indtaget den danske musikscene. I september 2019 udgav Jung sin anden single "Hun Kommer Tilbage", der gik ind som "P3's uundgåelige".

Jung er lyden af dansk 80'er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Jung er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden rigtig spændende ud for den danske trio.