Sound of Symphony

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH præsenterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester Sound of Symphony - et unikt koncertformat, der forener rytmisk musiktradition med symfonisk lyd.

Sound of Symphony er et nyt koncertformat, som samler og genfortolker en række af tidens store musikbidrag. Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH leverer velkomponeret pop, country og indie i hver sin ende af den rytmiske musikgenre - men fælles for dem alle er nærværet og den kunstneriske kompromisløshed. Danmarks Underholdningsorkester er den klassiske rygrad, der løfter musikken til nye højder.

BURHAN G

Den danske pop- og Rnb stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer. En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan G er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det.

NOAH

Troels Gustavsen, stemmen bag NOAH, er garant for dansksproget pop fra aller øverste hylde. Med sin velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiost ationer og streamingtjenester, og siden 2016 har han spill et den ene udsolgte koncert efter den anden.

PERNILLE ROSENDAHL

Pernille Rosendahl er en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun, i starten af årtusindeskiftet, med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme. Med et nærvær tager sangerinden publikum med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers, ført an af den signifikante stemme, som kun tilhører Pernille Rosendahl.

HUSH

Duoen HUSH, bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet "A Lifetime" og skabte med ét slag, deres helt eget ståsted på den danske musikscene i genren folk/countrypop/americana. Live leverer HUSH som altid en helt sær lig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester og har eksisteret som sådan siden januar 2015, men dets rødder strækker sig 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939. Orkesteret ønsker at bringe den symfoniske musik ind i fremtiden ved at skabe nye formater, der søger de store oplevelser med orkestermusik inden for både den rytmiske og den klassiske genre.